fbpx

Ons aanbod

Mensen in hun kracht zetten staat bij ons voorop. Het goed functioneren en optimaliseren van de ontwikkeling van teamleden is een belangrijke pijler binnen bedrijven. Ons aanbod varieert van organisatiebrede trajecten tot het ontwikkelen van professionele vaardigheden. We bieden trainingen, workshops, online modules en coaching. Uiteraard ook op maat.

profectus-indicator

Trajecten

Een business scan, medewerkerstevredenheidsonderzoek, cultuurkompas of teamoptimalisatie. Onze organisatiebrede trajecten helpen om verder te groeien met oog voor de medewerkers.

Trainingen

Ons trainingsaanbod varieert van intensieve 1:1 trainingen tot team- en groepsworkshops. We bieden fysieke trainingsdagen, workshops, online modules en coaching aan. Ook incompany traingen zijn mogelijk.

Testen

Met onze Bridge testen bieden we inzicht in persoonlijkheid, competenties en persoonlijke voorkeuren. Gebruik onze testen voor ontwikkeling, loopbaanadvies, re-integratie en outplacement.

Coaching

Coaching is de manier om persoonlijk leiderschap te ontwikkelen, waardoor de individu zowel individueel als op team-en organisatieniveau beter presteert en met energie naar het werk gaat.

Een greep uit onze klanten

Wil je weten wat we voor jouw organisatie kunnen betekenen?