Medewerkerstevredenheidsonderzoek (MTO)

Vanuit het idee dat medewerkers de beste raadgevers zijn, test ons medewerkerstevredenheidsonderzoek (MTO) de tevredenheid van de medewerkers. Aan de hand van de uitkomsten kunnen we goed advies uitbrengen over ontwikkelpunten binnen de organisatie. 

Samen bespreken we welke onderdelen in het onderzoek meegenomen moeten worden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het werk inhoudelijk, de werkdruk, sfeer op de werkvloer, loopbaan ontwikkelingsmogelijkheden en management. 

“Aan de hand van de uitkomsten kunnen we goed advies uitbrengen over ontwikkelpunten binnen de organisatie”

We starten het MTO altijd met een inventarisatie gesprek, waarbij we erachter proberen te komen waar de behoefte ligt. Vervolgens maken wij een onderzoek op maat en verspreiden we deze onder de medewerkers. Aan de hand van de uitkomsten plannen we een rapportage en adviesgesprek in, waarbij we alles rustig toelichten en adviseren over eventueel te nemen vervolgstappen. We raden aan om het MTO periodiek uit te voeren, één tot twee maal per jaar.

Interesse?

Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan. Je ontvangt deze binnen twee werkdagen. Neem ook voor meer informatie of advies gerust contact met ons op.