Persoonlijkheidstest

Onze Bridge persoonlijkheidstest heeft een uitstekende validiteit voor het voorspellen van werkgedrag. De test is in te zetten voor werving & selectie en laat ook de ontwikkelingsmogelijkheden van je medewerkers zien. Daarnaast biedt de test een goede basis voor verschillende teamoptimalisatie trajecten. Er zijn zes verschillende rapportages verkrijgbaar, afhankelijk van het doel van de test.

We maken altijd gebruik van Bridge testen via ons eigen testplatform. Bridge testen zijn kwalitatief hoogstaande en wetenschappelijke testen die over de hele wereld worden toegepast. Alle Bridge instrumenten zijn ontwikkeld in samenwerking met universiteiten in binnen- en buitenland. De testen worden samengesteld met het gebruik van meerdere wetenschappelijke theorieën, waardoor je een mooi compleet beeld krijgt van de kandidaat. Zo zijn onze verschillende persoonlijkheidstesten gebaseerd op zowel de Big Five, de 16 Jung Types en het bekende 4-kleurenmodel. 

“De Bridge Persoonlijkheidstest is in te zetten als hulpmiddel voor werving & selectie, het opzetten van een persoonlijk ontwikkelplan en verschillende teamoptimalisatie trajecten”

Bij de Bridge persoonlijkheidstest krijgen kandidaten 240 stellingen, waarop zij zichzelf moeten beoordelen in een werksituatie. Deze slimme test zorgt ervoor dat de kandidaat altijd vragen krijgt die voor hem/haar het meest relevant zijn. Er wordt gebruik gemaakt van algoritmes die de vragen in de test aanpassen als de kandidaat de test probeert te ‘sturen’ of sociaal wenselijk probeert in te vullen. De stellingen richten zich op de volgende vier hoofdgroepen: besturen, houding, mentaal en output. De test is verkrijgbaar in 20 verschillende talen. 

Interesse?

Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan. Je ontvangt deze binnen twee werkdagen. Neem ook voor meer informatie of advies gerust contact met ons op.