Profectus:
samen verder komen

BRIDGE TESTEN

Met onze Bridge testen bieden we inzicht in je persoonlijkheid, competenties, persoonlijke voorkeuren. Of ontdek welke beroepen bij jou passen en waar je absoluut geen energie in moet steken.

De Bridge testen zijn gebaseerd op de Big Five Persoonlijkheidstheorie, de Type- Theorie van Carl Jung en het 4-kleurenmodel en beschikken over uitstekende validiteit. Er zijn zes typen testen beschikbaar met elk een eigen rapport dat in te zetten is bij persoonlijke/professionele ontwikkeling. Lees hier meer over onze testen.

profectus-coaching

PROFESSIONELE COACHES

Een coach vinden die bij jou past, is zo gemakkelijk nog niet. Misschien werk je liever samen met een psycholoog aan jouw toekomst? Heb je iemand nodig die van aanpakken weet en jou durft aan te spreken? Of misschien heb je behoefte aan iemand die ruimte laat voor jouw verhaal. 

 

Onze trajecten passen bij jouw uitdaging en de beste coaches matchen we met jou op basis van jouw persoonlijke voorkeur. – .

IETS VOOR JOU?

In 2020 hebben we de tijd gehad om na te denken over wat nu echt belangrijk is. ‘Wat wil ik nu echt?’, ‘waar word ik gelukkig van?’, ‘waarom heb ik deze baan of studie eigenlijk gekozen?’ en ‘kan ik nog wat anders?’ zijn vragen die je vast bekend zijn. Nu is het tijd om het heft in eigen handen te nemen en jouw toekomst vorm te geven. Lees hier meer over onze coachingstrajecten.

 

Profectus, Amsterdam 2021

Profectus Instituut is opgericht in Amsterdam door Nienke van der Vat en Maryama Marong. Zij zijn Profectus Instituut begonnen vanuit het idee dat veel Millennials na een paar jaar werkervaring vastlopen of op een kruispunt staan. Zo maak je ooit de keuze voor een bepaalde studie en beroep en na een paar jaar werkervaring komen vragen als ‘Is dit het dan?’ en ‘Wat past er nu echt bij mij?’ op.

Bovendien blijven er veel kansen op de werkvloer liggen. Teams bestaan vaak uit mensen van verschillende generaties. Juist het verschil in perspectief en ervaring kan als kracht worden ingezet. Dit gebeurt echter nog te weinig.

Om het proces van mensen en teams in hun kracht te zetten te vergemakkelijken en vooral ook leuk te maken is Profectus opgericht. Op basis van wetenschappelijke testen en persoonlijk advies kan iedereen meer zelfinzicht verkrijgen – de basis van groei en ontwikkeling. Middels professionele coaching helpen we je toekomstgericht te worden, zodat je -alleen of als team- meer impact kan maken.