Loopbaantest

Onze Bridge loopbaantest is de meest gebruikte loopbaantest van Nederland voor loopbaankeuze, beroepskeuze en studiekeuze.  De Bridge loopbaantest wordt toegepast door interne en externe loopbaanadviseurs, van zzp’ers tot grote organisaties. Deze loopbaantest wordt gebruikt voor ontwikkeling, loopbaanadvies,  re-integratie en outplacement. 

We maken altijd gebruik van Bridge testen via ons eigen testplatform. Bridge testen zijn kwalitatief hoogstaande en wetenschappelijke testen die over de hele wereld worden toegepast. Alle Bridge instrumenten zijn ontwikkeld in samenwerking met universiteiten in binnen- en buitenland. De testen worden samengesteld met het gebruik van meerdere wetenschappelijke theorieën, waardoor je een mooi compleet beeld krijgt van de kandidaat. Zo is onze loopbaantest gebaseerd op de RIASEC- codes van Holland en de loopbaanankers van Schein.

“De Bridge testen worden samengesteld met het gebruik van meerdere wetenschappelijke theorieën, waardoor je een mooi compleet beeld krijgt van de kandidaat”

De rapportage van de Bridge loopbaantest omschrijft de voorkeuren van de kandidaat op meer dan 200 beroepen en studies.  Ook krijg je  de scores op 8 loopbaanankers. Deze maken de drijfveren van de kandidaat goed inzichtelijk. Het gaat hierbij om de volgende ankers: work-life balance, dienstverlening, onafhankelijkheid, veiligheid & stabiliteit, creativiteit en ondernemerschap, uitdaging, technisch – functioneel en management. De test is verkrijgbaar op MBO en HBO/WO niveau.

 

Interesse?

Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan. Je ontvangt deze binnen twee werkdagen. Neem ook voor meer informatie of advies gerust contact met ons op.