Persoonlijk ontwikkelplan

Speciaal voor het opstellen van een persoonlijk ontwikkelplan hebben we een coachingtraject ontwikkeld. We starten dit traject met een Bridge persoonlijkheidstest om inzicht in gedragsvoorkeuren en de persoonlijkheid van de medewerker te krijgen. Mede doordat het rapport laat zien waar de medewerker getwijfeld heeft, geeft het een goed beeld van waar hij/zij nog verder zou willen ontwikkelen. In één tot drie sessies werken de medewerker en coach vervolgens samen aan een persoonlijk ontwikkelplan. 

We maken altijd gebruik van Bridge testen via ons eigen testplatform. Bridge testen zijn kwalitatief hoogstaande en wetenschappelijke testen die over de hele wereld worden toegepast. Alle Bridge instrumenten zijn ontwikkeld in samenwerking met universiteiten in binnen- en buitenland. De testen worden samengesteld met het gebruik van meerdere wetenschappelijke theorieën, waardoor je een mooi compleet beeld krijgt van de kandidaat. Zo zijn onze verschillende persoonlijkheidstesten gebaseerd op zowel de Big Five, de 16 Jung Types en het bekende 4-kleurenmodel. Deze testen zijn een goede start voor een persoonlijk ontwikkelplan.

“Mede doordat het rapport laat zien waar de medewerker getwijfeld heeft, geeft het een goed beeld van waar hij/zij nog verder zou willen ontwikkelen”

Wij werken samen met professionele coaches. Aan de hand van een uitgebreide intake matchen wij de medewerker aan één van onze coaches. Afhankelijk van de behoefte kan er na het traject een (half)jaarlijks terugkerende coachsessie worden ingepland, om de resultaten te evalueren en vervolgstappen te plannen. 

Interesse?

Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan. Je ontvangt deze binnen twee werkdagen. Neem ook voor meer informatie of advies gerust contact met ons op.