Kernkwadranten

De kernkwadranten teambuildingsessie geeft inzicht in de verschillende persoonlijkheden van teamleden. Tijdens deze sessie ontdekken teamleden elkaars kwaliteiten, allergieën, valkuilen en uitdagingen. Hierdoor kunnen de teamleden elkaar beter doorgronden en ontstaat er meer verbinding en empathie. Met behulp van verschillende praktijkoefeningen leren de teamleden beter te communiceren. 

Tijdens deze teambuildingsessie komen de teamleden er in verschillende praktijkoefeningen achter dat mensen met verschillende kernkwadranten anders met elkaar interacteren. Kernkwadranten is een geweldige theorie om meer verbinding, coulance en empathie voor elkaar te krijgen. Door het gedrag van een ander te begrijpen stijgt de verbinding, de coulance en het geduld. Dat komt de teamspirit en de teamprestaties ten goede.

“De Kernkwadranten teambuildingsessie zorgt voor meer verbinding en empathie binnen het team”

Voorafgaand aan de kernkwadranten teambuildingsessie zetten we vaak onze persoonlijkheid quickscan in. Deze test duurt slechts 12 minuten en is een goed hulpmiddel om kernkwadranten inzichtelijk te maken. We maken altijd gebruik van Bridge testen via ons eigen testplatform. Bridge testen zijn kwalitatief hoogstaande en wetenschappelijke testen die over de hele wereld worden toegepast. Alle Bridge instrumenten zijn ontwikkeld in samenwerking met universiteiten in binnen- en buitenland. 

Kernkwadranten

Interesse?

Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan. Je ontvangt deze binnen twee werkdagen. Neem ook voor meer informatie of advies gerust contact met ons op.