Feedback geven & ontvangen

Door elkaar op de juiste manier feedback te geven, zowel positief als constructief, kunnen teamleden de onderlinge band versterken. Toch vinden teamleden dit vaak spannend. Tijdens deze sessie gaan we in op het belang van feedback geven en de verschillende soorten feedback. We oefenen uitgebreid met verschillende feedbacktechnieken en leren ook hoe je feedback kunt ontvangen. Dit stimuleert effectieve communicatie binnen het team.

Tijdens deze teambuilding maken we eerst de huidige stand van zaken inzichtelijk. Hoe goed wordt er al feedback gegeven en hoe wordt deze ontvangen? We bespreken het belang van feedback geven voor een effectieve samenwerking. Met leuke praktijkoefeningen gaan we aan de slag met het geven van verschillende vormen van feedback. Ook leer je hierbij om feedback te ontvangen. Want feedback geven is lastig, maar feedback ontvangen is vaak minstens net zo moeilijk. 

 

“Feedback geven en ontvangen stimuleert effectieve communicatie binnen het team”

Interesse?

Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan. Je ontvangt deze binnen twee werkdagen. Neem ook voor meer informatie of advies gerust contact met ons op.