Gefeliciteerd, de eerste stap richting de juiste studiekeuze is gezet!

De beste keuze voor nu en de toekomst maak je door jouw interesses, sterke punten en ambitie in kaart te brengen.
Je hebt ervoor gekozen om onze Bridge studie- en loopbaankeuze test te doen. Deze test zal je helpen om de juiste studiekeuze te maken

Doe de test

Via de mail heb je inloggegevens ontvangen voor ons testplatform. De test staat klaar bij ‘Bridge Career’ onder ‘Mijn taken’ in je account. Hierbij twee belangrijke aanwijzingen voor een goed verloop van de test:

1) Het is van belang dat je de test alleen en in een rustige omgeving maakt;
2) De test wordt voorafgegaan door een uitgebreide instructie. Hoe beter je deze instructie leest, des te betrouwbaarder het testresultaat is.

Hoe werkt het?

De test maakt gebruik van twee wetenschappelijke loopbaanmodellen; de RIASEC-codes van Holland en de Loopbaanankers van Schein. Het is hiermee de meest uitgebreide studie en loopbaantest die in Nederland verkrijgbaar is. Testen helpt je met het vinden van een passende opleiding en geeft inzicht in je persoonlijke voorkeuren. Uit de rapportage volgen duidelijke handvatten voor het maken van belangrijke keuzes voor jouw toekomst.

  • Je kunt de test op een zelfgekozen moment en in je eigen tempo invullen;

  • De test bestaat uit 312 stellingen waarbij je steeds aangeeft in hoeverre je het ergens mee eens bent;

  • Na het testen bekijkt één van onze geaccrediteerde coaches jouw resultaten;

  • Na het testen ontvang je van ons een mail met een uitgebreide rapportage van jouw testresultaten en een persoonlijk advies van een geaccrediteerd coach.

Heb je nog vragen over onze diensten? Neem dan gerust contact met ons op. Eén van onze consultants helpt je graag verder.

Profectus Instituut

Profectus geeft inzicht, zelfvertrouwen en handvatten om verder te komen en te groeien. We zien persoonlijk welzijn als basis voor toekomstgerichte groei.

Met een professioneel team van gecertificeerde coaches en psychologen kunnen wij de persoonlijke aandacht geven die jouw toekomst verdient.