Krijg jij nog energie van je werk?

Gebruik de kortingscode zomer2021 en doe de meest uitgebreide loopbaantest van Nederland van €360,- voor €250,-.

Droom je regelmatig over een andere toekomst?

Vraag je je wel eens af of je op de juiste plek zit? Haal je geen energie meer uit je werk en vraag je je af of het ook anders kan? Het kan soms makkelijk zijn om te zien wat je niet leuk vindt, maar lastig om te bepalen waar je wel blij van wordt. Je hebt ooit een keuze gemaakt voor een studie of baan, en hebt misschien het gevoel dat je hier aan vast zit. Want je hebt die studie toch niet voor niets gedaan? En die werkervaring die je hebt opgedaan kun je toch ook niet verloren laten gaan? Maar dat hoeft niet zo te zijn. Het zou fijn zijn om te weten wat echt bij je past. Toch?

“Ik heb via Profectus een loopbaantraject gevolgd toen ik vastliep in mijn baan. Met behulp van een loopbaanonderzoek heb ik er nu voor gekozen om een heel andere richting op te gaan. Super fijn om erachter te komen waar ik blij van wordt en nu aan de slag te kunnen gaan met een concreet stappenplan! Ik kan dit echt iedereen aanraden, zelfs als je denkt dat je al op de juiste plek zit.”

Tessa Hoogvliet

Ben je klaar om de eerste stap te zetten?

Denk je eens in hoe het zou zijn om er met een wetenschappelijk bewezen en objectieve testmethode achter te kunnen komen wat er nu echt bij je past. Voor jezelf is het soms lastig om buiten bepaalde kaders te denken. Je bent dan snel geneigd om te blijven bij wat je al doet of wat je denkt goed te kunnen. Met de meest uitgebreide loopbaantest van Nederland kom je erachter waar je krachten liggen. Naast een uitvoerige rapportage ontvang je een persoonlijk advies van één van onze coaches. Vaak zorgt dit voor verrassende nieuwe inzichten, waar je direct mee aan de slag kunt. Dit helpt om concrete stappen te zetten richting een toekomst die nog beter bij je past.

profectus-coaching

“Na 6 jaar werkzaam te zijn in de muziekindustrie bekroop me steeds vaker het gevoel dat ik mezelf hier niet nog tientallen jaren zag werken. Ik heb Profectus ingeschakeld om er via een personality en career test achter te komen waar mijn interesses verder liggen en in welk soort sector en functie ik het best tot mijn recht kom. Je trapt altijd een paar open deuren in, maar er kwamen ook beroepen en sectoren naar boven die ik zelf niet bedacht had, en waar ik mijzelf zeker zie werken. Ik ben inmiddels gericht aan het oriënteren op een aantal opleidingen en een stuk verder op weg geholpen. Zeer waardevolle tests!”

Lynn Tissink

Ben jij klaar voor een nieuwe stap in je loopbaan?

We hebben een speciale aanbieding voor jou. Met de kortingscode zomer2021 bestel je onze loopbaantest van €360,- voor slechts €250,-.*

*Geldig t/m september 2021

De meest uitgebreide loopbaantest van Nederland

Onze test maakt gebruik van twee wetenschappelijk bewezen loopbaanmodellen; de RIASEC-codes van Holland en de Loopbaanankers van Schein. Het is hiermee de meest uitgebreide loopbaantest die in Nederland verkrijgbaar is. De test helpt je met het vinden van een passende (nieuwe) baan of opleiding en geeft inzicht in je persoonlijke voorkeuren. Uit de rapportage volgen duidelijke handvatten voor het maken van belangrijke keuzes voor jouw toekomst. In combinatie met het persoonlijke advies van onze professionele loopbaancoach kun je echt verder komen. 

Je kunt pas stappen zetten als je weet waar je naartoe wilt

De rapportage en het persoonlijke advies van onze coach geven je een duidelijke richting. Combineer wat je leuk vindt en waar je goed in bent in jouw droombaan.