Interim Coach

De inzet van coaching voor werknemers is een effectieve investering, welke ontzettend veel oplevert. In sommige gevallen is het wenselijk om voor een bepaalde periode een interim (team) coach op locatie te hebben. De interim (team) coach zal een managende rol op zich nemen en richt zich op de vertaling van de organisatiedoelen naar de gewenste (team) competenties en gedrag. De coach gaat aan de slag met samenwerkingsvraagstukken en faciliteert het leerproces van medewerkers.

Werknemers krijgen aandacht, tijd en ruimte om zichzelf persoonlijk én professioneel te ontwikkelen. Dit zorgt er onder andere voor dat ze meer motivatie hebben, zich meer verbonden voelen met de organisatie en met meer plezier naar hun werk gaan.

“De interim (team)coach zal een managende rol op zich nemen en richt zich op de vertaling van de organisatiedoelen naar de gewenste competenties en gedrag.”

Aan de hand van een uitgebreide intake bepalen we wat de organisatie nodig heeft en koppelen we jullie aan een professionele coach. 

Interesse?

Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan. Je ontvangt deze binnen twee werkdagen. Neem ook voor meer informatie of advies gerust contact met ons op.