GroeiBOOST 2024

Jouw persoonlijke pad naar groei en succes

Sta je klaar om het beste uit jezelf te halen in 2024? Welkom bij ‘GroeiBOOST 2024’ – jouw persoonlijke pad naar groei en succes. Ontdek wie je bent, wat je krachten zijn én waar je nog kunt groeien met de Bridge persoonlijkheidstest.

  • Waarom kun je met sommige mensen goed overweg en met anderen niet?
  • Waarom lijken sommige activiteiten al je energie op te slurpen?
  • Waarom kost het je soms moeite om op emoties van anderen te reageren?
  • Hoe reageer je op stress?
  • En hoe functioneer je onder druk?

De Bridge persoonlijkheidstest geeft je inzicht in wie je bent en wat je drijft. Het GroeiBOOST 2024 journal leert je begrijpen waarom je bent zoals je bent en hoe je het beste uit jezelf kunt halen. Ga vervolgens aan de slag en zet deze zelfkennis om in concrete doelen.

Dit is jouw kans om haalbare doelen te stellen. Wat wil je vaker doen in 2024? En wat juist minder vaak? Hoe ga je om met druk en stress? Wat wil je nog bereiken op persoonlijk, sociaal en professioneel vlak? Onze deskundige begeleiders staan klaar om je te ondersteunen. Grijp deze kans om jezelf te ontwikkelen en het jaar 2024 te maken zoals jij het wilt. Klaar om te groeien? Sluit je aan bij GroeiBOOST 2024 en begin vandaag nog aan je persoonlijke groei reis!

Bridge persoonlijkheidstest

Onze Bridge persoonlijkheidstest bestaat uit 240 stellingen. De test is gebaseerd op de Big Five Persoonlijkheidstheorie, de type-theorie van Carl Jung en het 4-kleurenmodel. Door deze drie wetenschappelijke theorieën te combineren krijg je een compleet beeld van jouw persoonlijkheid. In de uitgebreide rapportage komt onder andere aan bod hoe je scoort op verschillende persoonlijkheidsdimensies en wat je persoonlijke voorkeuren zijn. 

GroeiBOOST 2024 journal

Laat het jaar 2024 niet alleen maar passeren, maar beleef een jaar van betekenisvolle groei, persoonlijke doorbraken en prestaties die je altijd al hebt nagestreefd.

Onze Persoonlijke GroeiBOOST 2024 Journal is jouw ultieme metgezel voor het realiseren van je doelen, het ontdekken van je ware krachten en het overwinnen van valkuilen.

Wat maakt deze Persoonlijke GroeiBOOST Journal zo bijzonder?

🚀 Krachten en Valkuilen Mapping: We begeleiden je om je sterke punten te ontrafelen en valkuilen te ontdekken, waardoor je jezelf beter begrijpt dan ooit tevoren.

📅 Maandelijkse Doelen: Stel elke maand duidelijke, haalbare doelen die de weg effenen voor je groei en succes in 2024.

🔥 Actiepunten: Transformeer je doelen in concrete actiepunten die je dagelijks kunt volgen, waardoor je gestaag vooruitgang boekt.

🗺️ Groei Roadmap: Creëer je eigen persoonlijke groeiplan en volg je ontwikkelingen terwijl je streeft naar het inzetten van je volledige potentieel.

📈 Mijlpalen en Reflectie: Markeer belangrijke mijlpalen en reflecteer regelmatig op je reis, waardoor je de nodige aanpassingen kunt maken voor blijvend succes.

Dit is jouw jaar om te groeien. De Persoonlijke GroeiBOOST 2024 Journal is ontworpen om je te ondersteunen bij elke stap op deze reis. Wat je ook wilt bereiken in 2024, met deze planner ben je klaar voor succes!

Wat anderen over de GroeiBOOST 2024 zeggen:

“Met behulp van de persoonlijkheidstest heb ik inzicht gekregen in mijn ontwikkelpunten. De GroeiBOOST journal helpt mij om deze om te zetten in praktische to do's.”
Carola Stam
“De persoonlijkheidstest heeft mij geholpen om te begrijpen waar ik sta en waarom ik tegen bepaalde dingen aanloop. Ik weet nu precies waar ik het komende jaar aan wil gaan werken.”
Lonneke Visser