Capaciteitentest

Onze Bridge capaciteitentest biedt een nauwkeurige voorspelling van iemands capaciteiten om een functie of opleiding aan te kunnen. Het geeft een indicatie van iemands prestatieniveau en intelligentie (IQ). Onze capaciteitentest wordt vaak gebruikt bij selectie assessments. Ook wordt de test afgenomen om bijvoorbeeld te beoordelen of een medewerker kan doorstromen naar een functie op hoger niveau. 

We maken altijd gebruik van Bridge testen via ons eigen testplatform. Bridge testen zijn kwalitatief hoogstaande en wetenschappelijke testen die over de hele wereld worden toegepast. Alle Bridge instrumenten zijn ontwikkeld in samenwerking met universiteiten in binnen- en buitenland. De testen worden samengesteld met het gebruik van meerdere wetenschappelijke theorieën, waardoor je een mooi compleet beeld krijgt van de kandidaat. 

“De Bridge capaciteitentest geeft een nauwkeurige voorspelling van iemands capaciteiten om een functie of opleiding aan te kunnen”

Onze capaciteitentest meet de cognitieve capaciteiten van personen met een opleidingsniveau van mbo t/m wo en een leeftijd van 15 tot 65 jaar. Het meet de numerieke aanleg (rekenen), verbale aanleg (taalkundig inzicht) en logisch denken. De test duurt driemaal 18 minuten.

Interesse?

Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan. Je ontvangt deze binnen twee werkdagen. Neem ook voor meer informatie of advies gerust contact met ons op.