Krijg jij nog energie van je werk?

Is dit het nou?
Wat wil ik nu echt?
Hoe kom ik daar?

Ben je klaar voor de volgende stap?

Heb je het gevoel dat je niet op de juiste plek zit? Loop je regelmatig met de vraag ‘Wat past er nu echt bij mij?’ of ‘Waar word ik blij van?’. Of zit je op een punt waarin je een keuze moet maken voor een baan of denk je eraan om weer te gaan studeren, maar kom je er niet helemaal uit? Ben je nog zoekende naar het juiste pad of durf je de knoop niet door te hakken?

Tijd om richting te geven aan je leven en eindelijk te doen waar je energie van krijgt. En dat hoef je niet alleen te doen. Doe de online test en ontvang binnen 48 uur gratis loopbaanadvies van een van onze professionele coaches of psychologen.

Schrijf je nu in voor gratis loopbaanadvies!

Het enige wat je hoeft te doen is je e-mailadres achter te laten, zodat wij je een uitnodiging kunnen sturen naar onze online test. Aan de hand van jouw test ontvang je gratis en geheel vrijblijvend persoonlijk loopbaanadvies van één van onze professionele coaches. Zo kom je erachter welke stappen je kunt zetten zonder dat je ergens aan vast zit.

Ja, ik schrijf me in voor gratis loopbaanadvies:

Hoe gaat het in zijn werk?

  • Schrijf je in via het bovenstaande formulier
  • Je ontvangt van ons een e-mail met daarin een link naar onze online vragenlijst
  • Een professioneel coach bekijkt jouw ingevulde vragenlijst en mailt je binnen 48 uur een gratis loopbaanadvies
  • Je kunt dezelfde dag nog met je advies aan de slag en zit verder nergens aan vast.

Heb je nog vragen over het gratis loopbaanadvies? Mail dan naar info@profectus-instituut.nl

Droom jij van een andere toekomst?

Vraag je je wel eens af of je op de juiste plek zit? Haal je geen energie meer uit je werk en vraag je je af of het ook anders kan?

Het kan soms makkelijk zijn om te zien wat je niet leuk vindt, maar lastig om te bepalen waar je wel blij van wordt.  Ooit heb je een keuze gemaakt voor een studie of baan, en misschien heb je nu het gevoel dat je hier aan vastzit. Want je hebt die studie toch niet voor niets gedaan? En die werkervaring die je hebt opgedaan kun je toch ook niet verloren laten gaan?

Maar dat hoeft niet zo te zijn. Het zou fijn zijn om te weten wat echt bij je past. Toch?

“Na 6 jaar werkzaam te zijn in de muziekindustrie bekroop me steeds vaker het gevoel dat ik mezelf hier niet nog tientallen jaren zag werken. Ik heb Profectus ingeschakeld om er via een personality en career test achter te komen waar mijn interesses verder liggen en in welk soort sector en functie ik het best tot mijn recht kom. Je trapt altijd een paar open deuren in, maar er kwamen ook beroepen en sectoren naar boven die ik zelf niet bedacht had, en waar ik mijzelf zeker zie werken. Ik ben inmiddels gericht aan het oriënteren op een aantal opleidingen en een stuk verder op weg geholpen. Zeer waardevolle tests!”

Lynn Tissink

Klaar om de eerste stap te zetten?

Voor jezelf is het soms lastig om buiten bepaalde kaders te denken. Je bent dan snel geneigd om te blijven bij wat je al doet of wat je denkt goed te kunnen. Hoe fijn is het dan om advies te krijgen van een professionele coach?

Vaak zorgt dit voor verrassende nieuwe inzichten, waar je direct mee aan de slag kunt. Dit helpt om concrete stappen te zetten richting een toekomst die nog beter bij je past.

 

“Ik heb via Profectus een loopbaantraject gevolgd toen ik vastliep in mijn baan. Met behulp van een loopbaanonderzoek heb ik er nu voor gekozen om een heel andere richting op te gaan. Super fijn om erachter te komen waar ik blij van wordt en nu aan de slag te kunnen gaan met een concreet stappenplan! Ik kan dit echt iedereen aanraden, zelfs als je denkt dat je al op de juiste plek zit.”

Tessa Hoogvliet

Ben jij klaar voor een nieuwe stap in je loopbaan?

We hebben een speciale aanbieding voor jou! Schrijf je nu geheel vrijblijvend in voor gratis advies van één van onze professionele coaches.

Profectus Instituut stelt jouw toekomst centraal en geeft je het inzicht, de tools en het zelfvertrouwen om verder te komen. We werken alleen met gecertificeerde coaches en psychologen. En bieden inzicht met onze Bridge testen. 

De Bridge testen zijn gebaseerd op de Big Five Persoonlijkheidstheorie, de Type- Theorie van Carl Jung en het 4-kleurenmodel en beschikken over uitstekende validiteit. Er zijn zes typen testen beschikbaar met elk een eigen rapport dat in te zetten is bij persoonlijke/professionele ontwikkeling. 

Waarom we gratis loopbaanadvies geven?
Het is onze missie om jou de tools, kennis en het zelfvertrouwen te geven om verder te komen. We weten dat starten na de zomervakantie soms moeilijk kan zijn, zeker als je twijfelt over je huidige positie of je toekomst. Daarom willen we jou een booster geven. Onze psychologen en coaches staan voor je klaar met handig advies waar je echt iets mee kunt. 

Je kunt pas stappen zetten als je weet waar je naartoe wilt

De testrapportage en het persoonlijke advies van onze coach geven je een duidelijke richting. Combineer wat je leuk vindt en waar je goed in bent in jouw droombaan, droom business of droomleven.

Leer meer over onze test- en coachingstrajecten met gecertificeerde coaches of psychologen.