1:1 Coaching

De inzet van 1:1 coaching voor werknemers is een effectieve investering, welke ontzettend veel oplevert. Werknemers krijgen aandacht, tijd en ruimte om zichzelf persoonlijk én professioneel te ontwikkelen. Dit zorgt er onder andere voor dat ze meer motivatie hebben, zich meer verbonden voelen met de organisatie en met meer plezier naar hun werk gaan. 

1:1 Coaching kan om verschillende redenen worden ingezet. Denk hierbij aan stress, burn-out, persoonlijke ontwikkeling, communicatie, zelfinzicht of veranderingen in de organisatie. De coachingsessies zullen de medewerker meer inzicht geven in zijn/haar talenten, kwaliteiten en ontwikkelpunten. Dit kan vervolgens resulteren in meer productiviteiten, een efficientere manier van werken en minder uitval of ziekteverzuim.

“De coachingsessies zullen de medewerker meer inzicht geven in zijn/haar talenten, kwaliteiten en ontwikkelpunten.”

Aan de hand van een uitgebreide intake bepalen we hoe het traject er uit komt te zien. In sommige gevallen nemen we eerst een persoonlijkheidstest af via ons Bridge testplatform. Dit kan een mooie basis zijn voor het coachingtraject. Vervolgens koppelen wij de medewerker aan een coach die goed aansluit. In gemiddeld 5-7 gesprekken van 1,5 uur bereiken we de doelen die vooraf gesteld zijn.

Interesse?

Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan. Je ontvangt deze binnen twee werkdagen. Neem ook voor meer informatie of advies gerust contact met ons op.